Mobirise web builder software
BINNENHUISOPTREDENS
A LA CARTE

BINNENHUISOPTREDENS

Wil je een bepaalde gelegenheid op een bijzondere manier vorm geven bij jouw thuis en vrienden en familie hierbij verrassen op een originele wijze, dan bieden wij graag onze unieke formule van binnenhuisoptredens à la carte aan.

Als ensemble “Mudita” verzorgen wij een muzikaal optreden, waarbij Keltische harp, allerhande fluiten en sfeervolle percussie, onze liederen en poëzie begeleiden. Afhankelijk van welke gelegenheid je wil vorm geven (verjaardag, seizoensfeest, herdenking, geboorte, relatie…) passen wij onze liederen en poëzie aan en kun je zelf hierbij voorstellen doen. Samenwerking met gastmuzikanten geeft een verruiming van ons muzikale aanbod. Gitaar- en pianobegeleiding behoren hier o.a. tot de mogelijkheden .


Wij kunnen hierbij ook een professionele catering aanbieden voor een gezond biologisch vegetarisch menu. Dan wordt het een feest waarbij je je gasten niet alleen laat genieten van een heerlijk concert, maar ook nog eens extra verwent met een menu dat barst van al het gevarieerd lekkers dat de vegetarische keuken te bieden heeft. Hou onze agenda in de gaten voor binnenhuisoptredens die wij organiseren op eigen locaties.
       

LIGCONCERTEN

Wil je met jouw groepering eens diepgaand ontspannen, dan bieden wij, als ensemble “Mudita” een klankbad aan met een verscheidenheid aan instrumenten. Wij brengen voor u een heerlijk ontspannende mix van muzikale improvisaties op de Keltische harp, tenor-en triplefluit, hapi- split- en framedrum, kalimba,  lowwhistle,  dreampan en andere sfeerbrengers.

Ook hier werken wij regelmatig samen met gastmuzikanten en is verruiming van ons muzikale aanbod via gitaar- en pianobegeleiding steeds mogelijk.

Het geheel wordt gekruid met liederen, poëzie en mantra-beleving. Reeds eerder bracht Bert met het ensemble Mudita de cd "Jij bent mij en ik ben jou" (Asoka) uit . Fijne meditatieve liederen, geïnspireerd door het onderricht van de Vietnamese zenleraar Thich Nhat Hanh.

 Z’n tweede cd “Vér verbonden” biedt een sfeervolle muzikale verzameling van meditatieve liederen en bezinnende poëzie, ditmaal in het Nederlands. Een ligconcert dat je zacht thuisbrengt in het nu !