Mobirise free website builder software

DEUGDDOENDE MEDITATIESESSIES

DEUGDDOENDE MEDITATIESESSIES

Verstillen kan heel deugddoend zijn!  Alleen vraagt het de nodige moed en discipline om dit op regelmatige tijdstippen in te bouwen binnen ons dagelijks leefpatroon. Samen mediteren kan dan net die steun meer bieden om “het vol te houden” om jezelf voldoende tijd te gunnen om effectief stil te vallen.

Tijdens deze sessies worden kalmte, rust en vrede levendig in ons doordat we deze innerlijke eigenschappen voeden met tijden van verstilde aandacht, helende muziek en inspirerende wijsheid.

 Je boort je eigen innerlijke helderheid aan op de manier die jou het beste ligt. Het aanbod daartoe is ruim en kan gaan van zitmeditatie, loopmeditatie, verstillen via muziek, “voedsel voor het hart” in je opnemen, aandachtzaam spreken en luisteren tot werken met vragen en/of affirmaties en mantrameditatie. 

Deze meditatiesessies kunnen zowel individueel als in groep aangevraagd worden. Indien gewenst kan er afgerond worden met samen in aandacht thee te drinken waarbij er tijd kan vrij gemaakt worden voor persoonlijke uitwisseling.